Criza pe scurt

Oricat de mare si de grea e criza, nu poate sa-ti ia “ceea ce esti”!

Tags:3 Responses to “Criza pe scurt”

 1.   ELITE Says:

  Asta nu-i axioma? Daca aceasta criza iti diminueaza veniturile incat sa te simti straniu in fata propriilor copii,atunci inseamna ca ti-a luat demnitatea,a umblat la “ceea ce esti”

 2.   cristian pirvu Says:

  Nu. Sau nu din punctul meu de vedere. Demnitatea nu sta in banii pe care-i castigi. Si Matei a invatat ca poti sa-ti doresti cat se poate de mult, dar nu poti calca pe cadavre pentru asta. Matei a invatat ce inseamna “Nu am bani” chiar daca erau. Si am putut jongla cu asta pentru a-l invata ce e valoros si ce nu. Si a prins din zbor … Se apropie de bunul simt pe care-l aveam noi (mare parte din generatia noastra) cand eram mici. Nu stiu insa cat de bine e :-)

 3.   Julie Says:

  De cand cu criza, si eu am inceput sa ma simt prost in fata copiilor cand am fost nevoita sa le spun “NU AM BANI”. Mai ales ca pana acum, multumesc lui Dumnezeu, nu prea le-am refuzat lucrurile pe care si le doreau.

  Dar am avut o mare bucurie vazand cat sunt de intelegatori si de bun-simt. Zilele trecute Andrei chiar a vrut sa-si plateasca singur, din banii lui ora de meditatie la limba engleza. M-a impresionat.

  Asadar, criza asta e si ea buna la ceva. Am descoperit ca, desi pareau copii de bani gata, totusi copiii mei au o mare putere de intelegere si un bun simt despre care spuneai Cristi ca noi il aveam.

Leave a Reply

*