Gunoiul din presa

In sfarsit cineva ia atitudine vis-a-vis de gunoiul din presa romaneasca.

Cand Traian Basescu a venit cu un buchet de flori la Casa Radio, presa il intreaba: “Cu ce ganduri …. ” Raspunsul de “Hai,ma … Pleaca!” va fi urmat de un set de emisiuni in care iar va fi infierata atitudinea presedintelui fata de presa.  2 zile de declaratii despre cum a iubit-o, cine a iubit-o, de cate ori, ce credea, ce nu credea, ce a spus, ce nu a cantat si cum nimeni nu a inteles …. In principiu, mi-e scarba.

Cat de imbecili pot fi oamenii astia?

Reactia la imbecilitatea presei poate fi vazuta in Mediafax “Organizaţiile de media condamnă jurnalismul agresiv şi iresponsabil în cazul morţii Mădălinei Manole

Tags: ,

2 Responses to “Gunoiul din presa”

1.   Iuliana Cristescu Says:

Nu este numai lipsa de profesionalism, ci si de un elementar bun simt.

M-au scarbit si pe mine cand am vazut cum i-au hartuit cu intrebari chiar in primele ore dupa deces pe tatal si pe sotul Madalinei. Pana bietul Petru Mircea le-a spus: “Nici macar unul dintre voi nu a spus DUMNEZEU SA O IERTE!”

Ar fi bine sa ii respectam amintirea de fata frumoasa si talentata, care ne-a incantat tineretile, sa nu o judecam si sa ne rugam ca Dumnezeu sa o ierte.

2.   elite Says:

Sustin cele spuse de Iuliana…Am urmarit cu maxima tristete tot ce a fost,s-a spus,s-a scris…Pana unde ai voie sa mergi in asemenea momente?Drama mamei Madalinei,a parintilor,a fratelui,a sotului au fost mediatizate prea mult…O doamna iese plangand…Reportera o intreaba”de ce plangeti,doamna!”Ce trebuia sa faca persoana aceea sa rada,sa danseze…Daca as fi seful acelei femei…azi aveam cu un somer in plus..dar nu sunt!