Executat din normalitate

Politia urmarea un criminal. A cerut unei masini considerate suspecte sa opreasca. Masina nu a oprit, mai multĀ  “cel de la volan le-a lovit masinile si incerca sa scape din incercuire” A fost impuscat “din greseala” in cap.

Asta (Parvu, aproape ca si pe mine, doar ca eu sunt cu i) a fost “executat”. In State, era impuscat nu o singura data in cap, ci de cel putin 10 ori de catre fiecare politist prezent. Pentru ca acolo, politia nu sta la discutii. Si televiziunile probabil ca nu ar fi dat “tenta” asta de executie. Ar fi spus ca suspectul a fost oprit cu focuri de arma, in urma incidentului suspectul fiind ranit mortal. Si stirea urmatoare ar fi fost despre pasarile calatoare.

A cata oara facem dintr-un idiot, o victima a sistemului opresor?! Ce ar trebui sa intelegem de la ProTv? Ca daca nu vrea muschii nostri sa opreasca la semnul politistului, sa nu opreasca? A fost o stire de tot ….tul. Nu degeaba azi a fost premiera la “State de rromania, student la Sorbona”. Astea ne sunt valorile pe care le promovam. Ce alte asteptari ar trebui sa mai am de la PrroTv!?

Tags: , ,2 Responses to “Executat din normalitate”

  1.   elite Says:

    Am auzit si eu stirea,asa cum am auzit si un comentariu ulterior in care,cineva spunea doar “ca nu se mai simte in siguranta”…asa sa fie doar e doar soarta?

  2.   Cristian Pirvu Says:

    Nu … Nici eu nu ma simt in siguranta din cauza neimplicarii politiei. Nu ma simt in siguranta din cauza lipsei de educatie civica. Nu e soarta. Este sau ar trebui sa fie o dovada de normalitate. Si m-as bucura daca presa nu ar face din asta o stire lacrimogena.

Leave a Reply

*