Un site bun, bun, bun

Azi zona de turism. Din pacate site-ul/serviciul este extern pentru ca la noi inca nu am reusit sa gasesc asa ceva.

Adriatic.hr

7063 de unităţi de cazare: camere, apartamente-studio, apartamente, case, vile şi hoteluri de familie,

40 de angajati cu o structura incredibila pentru Romania ( 10 oameni in departamentul contabilitate, 15 oameni in zona de relati cu clientul inclusiv pentru Romania), informatii pe site prezentate in 17 limbi intre care si romana si alte facilitati.

Design simplu, curat, usor de incarcat.

Sistem de rezervari pentru Hoteluri, Cazare la particulari, Charter barca si foarte interesant pentru iubitorii de liniste, Cazare la faruri. Despre asta, poate voi avea un post dedicat.

Informatii referitoare la cum cautati, cum rezervati, cum platiti, contracte, reguli, sunt disponibile la n click distanta.

O echipa de genul asta, pentru un serviciu on line, e greu de gasit in Romania, cu atat mai putin in zona de turism.

Daca vrei sa descoeri farmecul croatiei, cu ajutorul unui site simplu si a unei echipe deosebite, merita sa incerci Adriatic.hr

NIMENI nu poate spune ca e reclama, pentru ca e preluat din calator” :-)

Tags: ,4 Responses to “Un site bun, bun, bun”

 1.   Nimeni Says:

  Intr-adevar este cel mai bun site online dupa parerea mea. L-am folosit. Am fost anul acesta prin intermediul acestui site in croatia. Iar informatiile de pe site sunt corecte si exact asa cum sunt prezentate. Rapiditatea cu care ti se raspunde este uluitoare. Il recomand tuturor care vor sa vada Croatia. Insa nu mergeti in Croatia fara sa aveti posibilitatea “de a va misca” si a vedea cat mai multe (masina proprie sau inchiriati masina). Ma voi opri aici. As putea sa vorbesc mult timp legat de Croatia.

 2.   Nimeni Says:

  http://www.adriatic.hr/index.php?lang=ro – Pentru cei ce vor sa studieze site-ul in limba romana.

 3.   Cristian Pirvu Says:

  Eu il apreciam ca site (ideea, grafica, continut) si serviciu on line (plati on line si in rate etc). Ma bucur ca nu e doar vopsit gardul si ca sunt buni si ca serviciu real. Multumesc pentru completari!

 4.   Nimeni Says:

  Eu m-am referit la toate aspectele. Oricum e cel mai curat si exact site de rezervari online. Nu ai pentru ce sa multumesti. (…) Daca mai ai nevoie de informatii poti spune.

Leave a Reply

*