Sarbatori cu amintiri

Se apropie sarbatorile de iarna, sfarsitul anului, vacanta de iarna si daca ma mai gandesc putin, sigur mai gasesc cateva clisee. Da, e ok pentru fiecare dintre noi ca putem sa o luam de la zero, sau macar sa credem ca putem face asta.

Lasam in urma amintiri, impliniri, esecuri, ganduri, vise, proiecte, bucurii, tristeti si multe altele si spream ca anul care urmeaza sa inceapa, va fi mult mai bun.

Pe bune! Nu avem timp pentru regrete. Hai sa nu ne pierdem vremea cu regrete chiar daca ne e mult mai la indemana. Avem in fata viitorul. Un an nou, care de noi tine sa-l avem mai bun. Sunt multe lucruri pe care am vrut sa le facem si nu am reusit. Poate ca maine vine vremea lor.

Eu plec la Roma, unde am sa fac multe poze. Muuuulte poze. O perioada nu am sa mai scriu prea multe dar am sa urmaresc daca cineva vrea sa spuna ceva. So … pentru cine citeste … Craciun Fericit!

Daca aveti vre-un pont despre Roma, nu ezitati sa-l lasati. Daca vreti o poza speciala cu ROMA, cereti si vi se va da. Pana pe 30 Decembrie, va urez multe bucurii, multa liniste, multe impliniri si daca anul asta nu v-a adus ceea ce vroiati, 2009 va fi urmatoarea sansa. UAU … e an fara sot! O fi bine? O fi rau?

Amintirile raman la mine impreuna cu Vonda Shepard si cu mirosul de scortisoara!

Tags: ,One Response to “Sarbatori cu amintiri”

  1.   elite Says:

    Sa duci cu tine la Roma mirosul mancarurilor traditionale romanesti,aroma bradului(…de plastic) si sa aduci de acolo…tot ce crezi tu ca ne lipseste…Pot sa-ti spun ca te invidiez pentru aceasta calatorie? Distractie maxima!

Leave a Reply

*