Doamne, m-au zidit!

Era un banc. Un betiv, merge pe strada, da cu capul intr-un stalp si cade in fund. Se ridica, da iar cu capul in stalp si iar cade in fund. Se mai ridica o data si iar da cu capul in stalp si iar cade in fund. De jos, incepe sa tipe: AJUTOOOR! M-au zidit!

Am avut exact aceeasi senzatie in momentul in care ajungand mai repede acasa, la televizor, zapand, am gasit pe ProTV – Simona Senzual, care vroia sa decretinizeze poporul roman, pe Acasa, Marinela Nitu care vroia sa o dea in judecata pe Nikita (?!) ca vroia sa o vanda (ha) si pe Antena 1 inca un nene, prietenul (fostul) lui Daniela Gyorfi care se plangea ca s-ar fi despartit, dar nu chiar, c’adica mai stau in aceeasi casa, dar nu mai e nimic, dar ar mai vrea dar …. FUCK!

Sarbule!  Genialule! Ce ne-ai facut? Ne-ai zidit in prostie si medocritate, ridicate la rang de valoare.
Maruta! Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti. Pacat de minte multa irosita in zadar.
Probabil ca pe antenele 2 si 3, pana la intalnirea cu Gadea si ala mic si nervos (?!), mai au loc Sexy Braileanca, Magda Ciumac si Tolea plus un recital de poezie cu Alina Plugaru.

Asa e Orlando! Merita sa redescoperim TVR 1, 2 si Cultural. Pe timpuri se dadeau si filme bune. Acum le mai vezi pe Hallmark si TCM. Acum, ce sa aleg. Reluare la un film sau o piesa de teatru pe care le-am mai vazut acum 20-25 de ani? Sau reluari la filme care sunt date din 6 in 6 luni, pe diferite posturi TV?

Pe masura ce trece timpul, “reteta succesului” e din ce in ce mai scurta, mai la indemana oricarui “gheorghe” care crede ca banii se fac repede, cu efort din ce in ce mai putin. Sa traim, sa apucam vremuri mai bune!

Exemplu de presa. Cu rosu, titluri de mare valoare. Cu albastu, nu-i asa ca nu conteaza fatza?

Tags: , ,Leave a Reply

*