Credeam ca am imbatranit

… si cand colo, doar m-am mai maturizat. Sau asa imi face mplacere sa cred.

De ceva vreme simteam nevoia unor proiecte de calitate. Mai putina superficialitate, mai putine idei copiate, mai multa implicare. Nevoia asta m-a facut sa incep dezvoltarea unor proiecte personale, pe care din lipsa de timp, sau diverse resurse, sau focus, le-am tot amanat/intarziat.

Simteam nevoia sa dau frau liber imaginatiei, sa cultiv laturi lasate in “adormire” sa redescopar ceea ce imi face placere. Sa redescopar ceea ce ma scoate din ritmul cotidian autoimpus. Am redescoperit fotografia, am redescoperit gatitul, am redescoperit rolele uitate prin debara. Am redescoperit placerea de a face lucrurile bine. Si mi-am dat seama ca toate astea mi-au lipsit din vina mea. Am incercat sa traiesc prea repede si am uitat ca timpul se scurge la fel de incet cum se scurge de cateva milioane de ani. Secundele sunt la fel de lungi. Anii sunt la fel de scurti. Noi doar ne transformam in ce nu vrem sa fim de fapt.

Am crezut ca am imbatranit. Cand de fapt m-am maturizat si am regasit un echilibru pierdut undeva in copilarie.

Am descoperit, ca exista initiative de care am aflat prea tarziu, dar pe care am sa le urmaresc.

Iata doua dintre ele:
Soup Nights
Ziua Pasiunilor

Deci se poate!

Tags: , ,4 Responses to “Credeam ca am imbatranit”

 1.   Tara Says:

  … şi astea sunt cuvintele care ne dau energie. Mulţumim!

 2.   Cristian Pirvu Says:

  Ma bucur. Ma bucur in primul rand pentru mine. Ma bucur dupa aceea pentru voi, ca ati avut inspiratia si puterea de a face asta. Ma bucur pentru fiecare proiect nou aparut si care e “altfel”. Ma bucur pentru cei pe care reusiti sa-i implicati si/sau sa-i ajutati.

  Ma bucur si va urez Succes!

 3.   a Says:

  in sfarsit……..

 4.   Cristian Pirvu Says:

  Putem sa fugim de orice. Mai putin de noi insine … (preluata si acceptata)

Leave a Reply

*