Cine sunt

In fiecare zi, ma trezesc cu aceeasi intrebare in minte. Cine sunt eu? In fiecare zi trebuie sa gasesc raspunsul care chiar daca nu e cel mai bun, trebuie sa ma motiveze pentru a o lua a doua zi de la capat.

Eu sunt cel care a uitat ca, la baza, succesul vine din lucruri mici si simple. Chiar daca nu e distractie, nu trebuie in nici un caz sa fie cazna. Este munca, este efort, dar daca nu e si suflet, totul e in zadar.
Eu sunt cel care stie ca fiecare clipa, fiecare moment, inseamna evolutie, chiar daca pana la urma duce la un esec. Important este secunda 1 de dupa, cand te hotarasti sa o iei de la capat sau sa schimbi totul .

Uitam lucrurile simple pe care le-am invatat in copilarie. Ne raportam la bani, ne ascundem dupa P&L-uri, nu dam importanta Business plan-urilor, avem tendinta sa scurtam timpul, etapele, procesele si ne trezim ca nu mai zambim, nu mai comunicam, nu mai iubim.

Si daca din intamplare descoperim ca prieteni, colegi, cunoscuti, iubesc si rad, avem tendinta sa chemam salvarea. Nu ne dam seama ca cei bolnavi suntem noi, pentru care succesul cu orice pret, este motivul pentru care ne ducem viata de pe o zi pe alta. Am uitat sa gresim. Am uitat sa ne asumam greselile, care intotdeauna sunt din vina altora. Am uitat sa fim umili si sa ne uitam la ceilalti altfel decat ca la niste competitori. Am uitat sa-i intelegem pe ceilalti.

Dar asta s-a intamplat doar pana mi-am dat seama de greseala. Totul se repara.

Tags: , ,3 Responses to “Cine sunt”

  1.   Julie Says:

    La intrebarea asta ai putea obtine zeci de raspunsuri, in functie de cine ti le da. Eu stiu ca tu il cauti pe al tau, dar as vrea sa te ajut putin… Esti unul dintre putinii prieteni adevarati. Esti unul dintre putinii oameni (si mai ales barbati) care isi gasesc timp pentru lucrurile de suflet (chiar daca asta inseamna o fotografie, un post pe blog sau… o mancare facuta din suflet). Esti un OM pe care multi si l-ar dori sa-l aiba in lista de “friends”.

  2.   a Says:

    sau nu…

  3.   Cristian Pirvu Says:

    Da… sau nu. Cat timp exista “sau nu”, atata timp exista “sau da”

Leave a Reply

*