Cel BUN, cel RAU, cel URAT

Nu, nu e in regia lui Sergio Leone. Avem de facut niste alegeri.

Lumea intelectuala, activa, oamenii de succes (Patriciu) de presa (Ciutacu) de toate natiile, si-au exprimat parerile si optiunile. Unii au facut-o inca de acum patru ani.

Ca sa nu-i impart in mod gresit, am sa-i impart in grupuri.

Deci avem pe de o parte Basescu, Boc, Blaga, Udrea, Videanu, Placinta, Ritzi, &Co sustinuti de ?!?!?!?!?  Cine ii mai sustine pe astia?

Pe de alta parte avem in aceeasi oala, Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu, Mircea Geoana, Ion Iliescu, Miron Mitrea, Vanghelie, sustinuti de Patriciu, Ciutacu, Gadea, Stan, + cateva trusturi de presa.

A … si cu voia Dvs. ultimul pe lista – Oprescu! Ce cauta Oprescu in filmul asta? Din nou, cineva nu are simtul ridicolului.

Nu reusesc in momentul de fata sa imi dau seama de ce cineva, cu un oarescare simt al realitatii, cu putin bun-simt, cu putin respect de sine ar fi PENTRU unul din cei de sus. In acelasi timp, reusesc sa-i inteleg perfect pe toti cei care sunt IMPOTRIVA cuiva, oricarui candidat dintre cei de mai sus. Peste aproape o saptamana vom vota si noi, cei buni, rai, urati, frumosi, grasi, slabi, betivi, curve, prosti dar multi. Pana la urma, intr-un mod aproape ireal, totul se reduce la noi. La cum vom vota noi. Din pacate va fi doar un moment. Momentul e al nostru. Perioada e a lor. Eu o sa profit!

Tags: , , , ,3 Responses to “Cel BUN, cel RAU, cel URAT”

 1.   Iuliana Cristescu Says:

  Zi-mi si mie pe cine sa votez, te rog! Ca apoi sa am pe cine da vina! :)

 2.   Cristian Pirvu Says:

  O varianta ar fi sa-i votezi pe toti. Pentru ca, cel putin din punctul meu de vedere, toti sunt la fel. ii iubesc la fel, si-i urasc la fel. Nu imi sunt indiferenti. Pe de alta parte, unii imi sunt mai putin antipatici decat altii. Nu am sa votez insa aberatii de genul Becali, Vadim, Oprescu, Kelemen, sau gigei de care nu a auzit nimeni.

  Voteaza cu cine vrei, pentru ca oricum nu iti influenteaza cu nimic viata cine e presedinte. Pe pariu!

 3.   Julie Says:

  Pai daca e asa, o sa te votez pe tine! Ma duc si scriu pe buletinul de vot: Il votez pe Cristian Pirvu … ca fiind cel mai bun (la facut mancare), cel mai rau (cand scrie pe blog), cel mai urat (cand se incrunta la ei).

Leave a Reply

*