Ce am castigat si ce am pierdut dupa vacanta

6 zile de vacanta. Vacanta venita dupa prea multi ani in care nu am ierarhizat cum trebuia prioritatile. Ce am pierdut? Ce am castigat?

Am sa incerc sa le iau pe rand.

Am pierdut concertul Madonei.  Si ce daca? Am pierdut oricum toate concertele de pana acum din Bucuresti Tot ce era comercial, tot ce era “show” tot ce era “de masa”…

Am pierdut meciurile din cupele europene. Si ce daca?! Acum, totusi, pentru ca de foarte multe ori am “dat” in Dinamo, merita ca macar acum sa o felicit. Felicitari Dinamo! M-am bucurat mai mult de calificarea echipei Dinamo, care parea imposibila, decat de victoria Stelei.

Am pierdut comentariile despre tampeniile facute de fratele presedintelui. Ok, e un scandal de presa, dar intotdeauna mie mi-a parut ca fiind fratele mai mic si mai fraier. Un fel de “Rain Man” cu o distributie muuuult mai slaba.

Rasfoind presa, imi dau seama ca am pierdut o multime de evenimente minore, neinsemnate, ridicate de presa la rang de inceputuri de apocalipsa. Crin Antonescu in campanie electorala, Geoana la Monte Carlo, alaturi de Lucescu, penibilul de Copos in acelasi loc cu Lucescu, aberatiile lui Udrea despre turism (separat pe Calator, saptamana asta sper).

Ce am castigat?

Transfagarasan – locul in care m-am bucurat si m-am simtit mandru ca sunt Roman. Comparabil cu Austria, Elvetia si cu alte tari cu privelisti la fel de impresionante.

6 zile de odihna activa (am condus mult si am gatit mult, asta asa … ca relaxare)

Peste 600 de poze care totusi nu au reusit sa surprinda magia unor momente. Motiv pentru care am preferat ca mai intai sa invat sa privesc si abia dupa, sa incerc sa surprind eventuale panorame care iti pot taia rasuflarea.

M-am surprins gandindu-ma la cat de important e ceea ce e “personal” prin comparatie cu ce e “profesional”. “Dimensiunea” celor din zona personala, e mult mai mare si mai importanta decat “dimensiunea” celor din zona profesionala. Motiv pentru care si importanta pe care o acorzi celor din prima categorie, ar trebui sa fie direct proportionala cu locul pe care il ocupa fiecare.

Am descoperit Romania celor care muncesc, care isi duc traiul departe de ceea ce inseamna internetul “de consum”. Am descoperit ca internetul “de bucuresti” nu e acelasi cu internetul “de provincie” Am descoperit ca o conexiune putin mai lenta la internet, te scoate in afara sferei de interes a “dezvoltatorilor si influentatorilor internetului romanesc”.

Am descoperit ca poti sa citesti Financial Times mai usor decat ZF ca GSP, ProSport si SPort.ro sunt doar niste himere. Modul de realizare a siteurilor reprezinta motivil pentu care presa scrisa mai are succes.

Astea sunt gandurile la “fierbinte”. Am sa revin cu cateva imagini si alte cateva impresii …

Tags: ,2 Responses to “Ce am castigat si ce am pierdut dupa vacanta”

  1.   elite Says:

    Eu una vreau si poze!

  2.   Cristian Pirvu Says:

    Vor fi si poze. Urmeaza sa le transfer, sa le micsorez si incet incet sa aleg cateva care sa intre aici. Pana atunci, de maine, asa cum spui tu, incepe toamna.

Leave a Reply

*