Buna ziua mea

In ultimele zile am fost pur si simplu innecat in politica. “Ai vazut? A cazut guvernul. Si!?!” Nu s-a schimbat nimic fata de zilele in care guvernul era cocotat pe tronul puterii. Singurul lucru nasol, e ca parca inainte, cand era guvernul sus, era mai cald afara. Acu .. de cateva zile e frig de te invineteste. Azi … cand se pare ca urmeaza o noua tentativa de guvern, incepe iar sa se incalzeasca. De la ei vine soarele?

Deci … cum spuneam, asa innecat de/cu/in politica, mi-am pierdut echilibruil personal, si am spus. Ei sunt mari, eu sunt mic. Ei sunt destepti eu sunt frumos. Ei au noroc eu am ghinion. Ei si?!?!?! Intr-un final tot ASTA SUNT EU!

Pana la urma, nu ma afecteaza ca sunt ei sus cum nu ma afecteaza nici ca sunt jos. Tot ce sper e sa nu indrazneasca vre-unu sa vrea sa ma mobilizeze social. Nu! Votul meu conteaza dar nu am cui sa-l dau. Asa ca, am sa-mi permit sa-l acord tuturor, in egala masura, si pe aceasta cale am sa le spun ceva din toata inima:
BUNA ZIUA MEA!

P.S. – Daca printr-o intamplare nefericita mai e cineva care nu stie bancul, sa lase comentariu :-)

Tags: , , ,3 Responses to “Buna ziua mea”

 1.   Julie Says:

  Eu nu-l stiu ! Cand mi-l spui ? Am nevoie de un zambet, pe care cu greu il mai gasesc in jurul meu si nici macar in interiorul meu.

 2.   Cristian Pirvu Says:

  Pai cu prima ocazia cand ne vedem! Se spune ca nu se intampla nenorociri. Sunt doar evenimente peste care trebuie sa invata sa trecem. Sunt alaturi de tine!

 3.   Julie Says:

  Multumesc mult ! Acum chiar am testat pe pielea mea chestia aia: CEEA CE NU TE UCIDE, TE FORTIFICA! Si e pe bune, sa stii !

  Acum, daca ar fi sa o iau de la capat, macar as sti ce greseli sa nu mai repet. Cum am capata experienta daca nu am fi pusi sa trecem prin diverse situatii in viata ? Macar sa fie numai astea, iar noi sa ramanem sanatosi.

  De abia astept sa imi spui bancul ! :)))

Leave a Reply

*