Blestemul …

N-as fi crezut ca e posibil. Ma intreb cat tine de justitie divina si cat tine de blestem. Oare care dintre cele doua exista pana la urma?!

Dinamo este echipa care a castigat cele mai multe titluri (6) dupa ’89, fara insa a juca macar o singura data in Cupa Campionilor Europeni sau in Liga Campionilor. Steaua, prin comparatie, din cate titluri a castigat (9) dupa ’89, a jucat de 3 ori in Cupa Campionilor si 3 ori in Liga Campionilor.

Da … inca un week-end bun. Cu multumiri speciale pentru Anca Niste.

Tags: ,2 Responses to “Blestemul …”

 1.   elite Says:

  Cu infrangerea de aseara s-a facut dreptate.O echipa Dinamo,ca cea de aseara nu ne poate reprezenta in Liga Campionilor.Vedete de tinichea,o adunatura de mediocritati…Foarte bine ca s-a intamplat asa…Oricine merita mai mult!Nu sunt suparata,nici dezamagita…sa zicem ca sunt doar realista.

 2.   Cristian Pirvu Says:

  Da … Eu nu ma mai uit prea mult la meciuri … dar Dinamo a enervat pe toata lumea cu “Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League”
  Faptul ca pana acum nu au reusit niciodata, desi s-au laudat cu investitii, fotbalisti, sponsori, antrenori etc … nu a facut decat sa-si atraga si mai mult bataia de joc a celor de pe margine.

  Ratarea maxima a fost acum 2 ani, cand desi a castigat campionatul si a jucat doar un tur preliminar, Dinamo nu a reusit sa ajunga in Champions League!
  Deci … blestem sau justitie divina? Pana la urma, poate, doar incompetenta.

Leave a Reply

*