Bilantul primelor 13 ore de azi

1) Am plecat spre serviciu. In parcare, o duba cu numar de Timisoara, aproviziona FORNETI de la parterul blocului. Mi-a facut semn prieteneste sa astept 5 minute. Pentru ca era tarziu, am incercat iesirea “de avarie (sarit bordura).

2) Am dat cu spatele pana la locul de parcare de unde am iesit (parcarea e pe trotuar) si am incercat sa dau cu spatele in strada. Jumatate a mers, jumatate nu. Rotile din fata au inceput sa patineze si am ramas suspendat. Intr-un final, injurand Forneti, soferii de dube care blocheaza iesirile din parcari, pe Chiliman pentru ca nu a dat zapada de pe sosea, pe soferii de autobuz care desi se opresc in dreptul tau la semafor, nu te-ar lasa nici morti sa iesi in strada inaintea lor, ziua de vineri si sfarsitul de luna, am plecat spre birou.

3) Pe Calea Victoriei, inainte de a intra in Piata Revolutiei, a doua masina fiind, am vrut sa-l claxonez pe cel din fata mea pentru ca desi era verde, nu vroia sa plece. Mi-am adus aminte de ultima doza de politete pe care o aveam ramasa de cand m-am mutat in Bucuresti si am zis sa nu-l claxonez. In secunda 2, un sofer din spate, cu telefonul la ureche, a uitat sa franeze. Daaaaa. Bara mea arata jalnic, el are ceva probleme, si atunci …. Ramane sa facem o constatare amiabila.

4) La Birou, o alta duda. Lucrand pe un HDD Extern de 1 Tb, (Ghici) – Am sters o partitie de 250 GB. Aici e prostia mea combinata cu neatentie si probabil cu ghinion.

5) Ziua e abia la jumate si nu stiu cata putere am sa ajung la sfarsit. Dar “viata e o curva si merita fu..ta” VIATA E FRUMOASA SI MERITA TRAITA !!

Tags: , ,10 Responses to “Bilantul primelor 13 ore de azi”

 1.   bijoux Says:

  ;)) Las’, ca o faci lata diseara la Caru’ cu bere… Sa lasi masina acasa, sa nu dai de alte belele…

 2.   Julie Says:

  Zambeste! Maine poate fi mai rau! :)))

 3.   Marika Says:

  Hai mai Cristi…te fac pe tine mizilicurile astea ????…eu zic sa stai calm …ca o sa vezi cum se rezolva.Hai pup

 4.   Cristian Pirvu Says:

  @bijoux – Dap …. Caru cu bere e salvarea si de data asta masina ramane acasa

  @Julie – Nu … Mai rau nu are cum sa fie. S-a dus doza de ghinion pentru 5 ani. Acum nu stiu daca pentru 5 ani care au trecut sau pentru 5 ani care urmeaza.

  @Marika – Pai toate se rezolva. Si daca vrem si daca nu vrem. Hai pup si io!

 5.   anca Says:

  daca tu nu erai in intarziere si asteptai 5 minute (prietenesti) nu ai fi ajuns la locul nepotrivit la momentul nepotrivit si bara ta nu mai arata jalnic. inca odata este valabil proverbul “graba strica treaba”. acum serios, chiar imi pare rau de ce ai patit, dar ai vazut ce ti-a scris iuliana. pupici si stai calm ca vor mai veni si altele (de data asta bune). pupici

 6.   Florin Says:

  Cristi! Asa cum ne-ai invatat in retetele tale culinare,trebuie sa pui si un ,,condiment”….rabdare si suflet. Nu mai fi asa grabit! De peste 20 de ani ma ,,lovesc” de aceste treburi. Asa ca intre 2-3 semafoare(la aceeasi intersectie),sa creezi si sa ne uimesti cu minunile tale gastronomice. In privinta arborelui(cotit) ,,ginecologic” al ,,anumitilor zisi soferi”,io sunt alaturi de tine si te sustin. LA MAXIM! DRUM BUN si asfalt neted.

 7.   sby Says:

  Ma simt extrem de vinovat penrtu HDD-ul ala :( propun sa mergem la bere :)

 8.   Cristian Pirvu Says:

  @Anca – nu eram in intarziere, in sensul ca nu ma grabeam. Cat despre cat de calm eram, ai avut dovada ieri. Inca glumeam destul de bine :-)

  @Florin – Ce sa mai spun. Ai vazut destule situatii la fel de dificile, sau chiar mai dificile decat asta. Pe mine m-a mirat rapiditatea cu care s-au desfasurat lucrurile.

  @SBY – Nu … la prima. A fost vina mea. De fapt neatentia mea. Cat despre bere … oricand :-)

 9.   Adevarul e undeva la mijloc … » Blog Archive » Urmatoarele 11 ore Says:

  […] Adevarul e undeva la mijloc … Is NOT Just another Blogs. Is My BLOG! « Bilantul primelor 13 ore de azi […]

 10.   gabitza Says:

  Daca te vei simti mai bine, mie astazi mi s-a furat portofelul din Piata unde merg de obicei la cumparaturi, portofel ce continea: actele mele( CI si carnetul de sofer), cardurile, talonul masinii, rovigneta, RCA-ul, ultimii 350 ron si pinurile de la carduri:)))) asa ca…. dar vb unei cunostinte comune: ce astea sunt probleme???:))) wk placut

Leave a Reply

*