Antireclama online

Acum 3-4 ani, am avut primul impuls de a renunta la un produs datorita reclamei insistente, violent intruzive, pe care o practicau online. Bergenbier era produsul respectiv si am renuntat la el pana anul asta. Orice deschidere de pagina de site de sport, era un chin atat vizual cat si psihic. Banner-e care expandau, acopereau, violau integritatea vizuala, au facut din Bergenbier atunci obiectul revoltei mele.

Accesul gratuit la informatii presupune si asumarea/acceptarea unor astfel de reclame. Dar totul trebuie facut in anumite limite de bun simt si respect fata de vizitatori.

Acum, alte 2 reclame, mai mult decat oricare altele ma imping la o noua revolta. Allianz Tiriac si Samsung S5600. Daca primul raspunde permanent la orice trecere a mouse-ului peste el si automat se deschide si acopera 80% din ecran cu buton de inchidere sus (si automat cand treci cu mouse-ul in jos, iar expandeaza), al doilea expandeaza si incepe sa tipe ca dementul. Nu am avut niciodata telefon Samsung si cu atat mai putin am sa am de acum inainte. Dar masina e asigurata la Allianz Tiriac (RCA). Zilele astea trebuie sa refac asigurarea Casco si in mod sigur nu voi alege Allianz Tiriac. Daca Samsung nu ma castiga de client, Allinaz Tiriac in mod sigur ma pierd.

Si din cei 2-3 care mai intra pe aici, probabil ca macar unu se va gandi de doua ori inainte de a mai apela la ei. Dar e chestie de alegere personala.

Pana atunci … SPOR !

Tags: , ,2 Responses to “Antireclama online”

  1.   Cristian Banu Says:

    Allianz m-a enervat şi pe mine rău, dar nu prin publicitatea pe web, pe care nu o sesizez având-o blocată direct din hosts, ci prin agresivitatea cu care mă presau să plătesc rata cu o lună înainte de scadenţă. Este vorba de CASCO cu plată trimestrială, prin Allianz Direct şi cu o lună înainte au început SMS+email, din 7 în 7 zile. Înţeleg să mi se aducă aminte dacă sunt restanţier sau, cel mult, cu o zi-două înainte de deadline. Dar cu o lună înainte…

  2.   Cristian Pirvu Says:

    Da … am mai auzit asta. Din mai multe locuri. Totusi, relatia cu clientii o privesc altfel. Aici ma refeream strict la relatia cu POTENTIALII clienti, pe care-i targetezi prin campania publicitara. Online, Allinaz Tiriac au dat-o in bara, din punctul meu de vedere. Cat de greu e sa-si ia un consultant macar pe zona de online? Pana la urma fiecare pasare pe limba ei piere.

Leave a Reply

*