A inceput 2009

Mi-a trebuit destul de mult timp sa constientizez faptul ca a inceput un nou an. Am fost foarte mult timp plecat si vacanta a trecut extrem de repede. A fost excelent sfarsitul de an, parca pentru a razbuna un 2008 relativ monoton.

Ok! Am ajuns in 2009. E criza … Ce am lasat in urma?
Am lasat in urma cateva neimpliniri pe plan profesional. De fapt, nu sunt lucruri pe care nu le-am facut. Sunt lucruri pe care le-am facut dar care au sarit niste etape. Daca vreodata am avut de dus o cruce, a fost sa incerc mereu sa fac din rahat bici.

E … se puteau face mai multe probabil dar asta e. A trecut. 2009 m-a gasit efervescent ca o sticla de sampanie agitata. Stiu ca succesul depinde de mine si de modul in care voi reusi sa-i motivez pe cei din jurul meu.

Lasand la o parte nerealizarile, am reusit sa pornesc astasunt.eu Chiar daca doar cu blogul meu. Am reusit sa exersez cateva fraze pe care le aveam in minte. Am reusit sa scap de povara catorva mici frustrari. Daca reusesc sa fac din proiectul asta ceea ce mi-am dorit, restul va veni de la sine. Sigur sunt cativa oameni prin tara asta care nu vor sa copieze si nici nu urmaresc sa ajunga vedete.

Ce as vrea sa-mi aduca 2009? In primul rand oameni in jurul meu care sa nu fie ocupati tot timpul. Oameni la care atunci cand merg sa vorbesc sa nu spuna DA, iar dupa ce plec sa isi vada de treaba lor. Vreau sa cunosc oameni care sa-mi spuna “nu se poate”; oameni care sa stie sa spuna “nu” si oameni care sa stie ca timpul meu este cel putin la fel de valoros ca al lor.

2009 vreau sa-mi tina prietenii aproape.
2009 vreau sa aduca 40 de oameni valorosi in astasunt.eu
2009 vreau sa-mi aduca langa mine oamenii cu care sa pornesc cele 3 proiecte pe care le mai am in minte.
2009 vreau sa aduca la suprafata valoarea.

2009 vreau sa insemne schimbarea mentalitatii “fauritorilor” de internet romanesc. A fost o vreme in care companiile de valoare se promovau in locatii selecte si erau interesate de publicul lor. Au fost vremuri cand in presa serioasa nu aveau ce sa caute tzatzele goale. Cand langa numele lui Tolontan si langa articolul lui, nu puteai sa promovezi un vibrator. Cand HP nu aparea in ziare cu femei goale si/sau dezgloite. A fost o vreme cand Marketingul nu urmarea succesul cu orice pret.

Eu am apucat vremurile acelea si acum imi este dor de ele. A fost o vreme in care valoarea nu era echivalentul banilor. A fost o vreme in care Nr. 1 insemna valoare nu tupeu.

Ne miram ca suntem in criza dar nu ne uitam la noi sa vedem unde am ajuns.

Eu sunt optimist pentru ca stiu ca s-au depasit niste bariere. In 2009 ne reasezam pe locurile de start. E acel nou inceput de care aveam nevoie toti. Un an s-a dus, altul a inceput. Ca orice inceput va fi greu. Dar, daca plecam cu gandul ca va fi bine, suntem printre castigatori.

2009, VREAU SA-MI ADUCA PROVOCARI!

Tags:Leave a Reply

*