Nelamuriri despre puterea financiara

Cati bani trebuie sa am ca sa mi se ierte toate faradelegile facute? Inca putin si Becali ajunge martir.

Becali nu e victima sistemului e victima propriului mod de viata. Un fleac. L-au ciuruit arestat! Va fi ncadrat la complicitate sau instigare la rapire de libertate, va fi judecat si condamnat cu suspendare.

Uite! Vezi pisica? Da. E neagra? Da Vorbeste? Tipa? Se da mare? NU! E … vezi ? De acum inainte ciocul mic si joc de glezne. Cand ai o condamnare, poti sa faci opere de caritate. Sa dai bani la sarmani, sa ajuti oameni sa se opereze, sa ajuti copii sa mearga la scoala cu burta plina. Doar ca nu poti sa candidezi.

Becali a “crescut” prea repede. Destinul lui Scarface incepe sa se lipeasca de Gigi, nu de var’su. Chiar daca Giovani si-a facut casa ca aia din film. Din filmul la care facea bisnita cu bilete in fata la Scala.

Tags: ,2 Responses to “Nelamuriri despre puterea financiara”

  1.   elite Says:

    Asa cum am spus si in postul meu,mie imi pare rau de Becali.Sa nu uitam ca a facut si bine,si-a recunoscut originile modeste,s-a retras cand s-a simtit depasit…Ca a castigat mai mult ca altii,pe cai mai mult sau mai putin cinstite…poate asa i-a fost dat..sunt multi altii mai rai ca el.O duminica frumoasa!

  2.   cristianpirvu Says:

    Multumesc de urari!
    Mie nu-mi pare rau pentru ca pe langa bine, a facut si foarte mult rau. De aia am si intrebat. Cati bani ar trebui sa am ca sa mi se ierte toate faradelegile facute? Faptele bune si faptele rele sunt total diferite si nu se scad unele din altele. Nu se pot nici compara, nici calcula matematic.

    Becali e judecat pentru privare de libertate. Asta sub absolut nici o forma nu se poate trece cu vederea, indiferent cata lume a fost ajutata de Becali. Va fi un alt pot despre cat de mult a gresit sau nu Becali. Pana atunci sa-l lasam cu necazurile lui. Oricum, Adevarul e undeva la mijloc!

Leave a Reply

*