Iepurele si broasca testoasa

A trecut prima repriza dintre Timisoara si Stuttgart. Ca spectator al fenomenului, cu sustineri permanente ale echipelor romanesti cand jucam cu “altii”, cu simpatii inertiale (?!) (Hai Steaua) si antipatii la fel de putin logice (huo Dinamo) imi permit sa vad oarecum detasat meciul.

Incercand sa intru cat de cat in atmosfera meciului, am citit diverse titluri din ziarele de specialitate. De fapt declaratiile unor oameni care chiar daca sunt implicati pana in gat in fenomenul fotbalistic, sunt doar niste ageamii in materie de stiinta fotbalistica.

Proba de declaratii: Chivorchian: “Lumea are aşteptări mai mari de la noi, după ce am eliminat Şahtiorul”, Vlad Munteanu: “Nemţii ne consideră inferiori, dar sînt puşi în gardă după ce Poli a eliminat pe Şahtior”, Pantilimon, eroul Timişoarei în turul cu Stuttgart?, Iuliu Mureşan: “Timişoara se poate califica, Stuttgartul nu mai e ce a fost”. Ba … voi sunteti ……!? Eu inteleg ca speranta moare ultima, dar de ce nu incearca lumea sa fie mai putin penibila? E mult prea greu sa-l compari pe Gigel Bucur cu Hleb. Zau asa!

Cat despre ziaristi, sunt pur si simplu indigourile “oamenilor de fotbal”

Tags: ,One Response to “Iepurele si broasca testoasa”

  1.   elite Says:

    Eu as propune meciuri televizate dar …necomentate.Adica i-as baga in concediu fara plata pe comentatori…

Leave a Reply

*