Ex – cuvantul de care nu a auzit presa

Sau mai bine spus EX-presa. Pentru ca daca suntem seriosi, presa nu-si mai exercita de foarte multa vreme rolurile care au consacrat-o: informare si apararea democratiei bla bla bla …

Ultima dovada, manifestarile ocazionate de cei 90 de ani impliniti de EX-regele Mihai. Lasand la o parte ipocrizia majoritatii prezente si a “majoritatii” absente, revin cu lipsa EX-ului din “capul” regelui.

Rege e cel care a trait si a murit ca un rege. Stim niste Ludovici, Richard(zi), Eduard, Edmund ii chiar Carol. Dar astia au si murit ca regi. Nu au abdicat. Nici fortati nici din proprie vointa.

Dar prea multa vorba strica. De fapt altceva mi-a sarit in ochi. Daca de Basescu nu am ce spune pentru ca orice as spune deja a fost spus, cand vine vorba de un (EX) rege sau chiar unu in “functiune” nu ma pot abtine.

Regele Mihai despre Băsescu: Cu cât sunt mai mărunte jignirile sale, cu atât se crede mai important” WTF. Pe bune. Pana unde te cobori tu, care ai “domnit” mai putin decat presedintele pe care il caracterizezi? A … si care e ales. A … de o Majoritate (chiar daca minoritara). La noi, pana si regele e Roman pana in maduva oaselor, cu tot ce tine de Miorita, Capra vecinului si … contra vantului.

Pana la urma de aia nu a ramas REGE! – doar o parere. A mea!

Tags: ,Leave a Reply

*