Dreptatea ca amenintare

Ma uitam la cat de brusc au inceput politicienii sa caute dreptatea. Ritzi e aruncata in judecata. Cu toata prezumptia de vinovatie, eu personal am parerea formata. Se pregateste sa intre la “serviciu” Elena Udrea. Cine va fi seful comisiei de “ancheta” parlamentara? Nimeni altul decat Ludovic Orban. Care nu a ajuns la politie sa-si declare accidentul pentru ca avea o problema.

Acum, ca simpla analiza, ce observ? Parlamentarii sunt misogini. Se iau doar de femeile din guvern. Si nici de alea de toate. Parlamentarii nu cauta dreptatea. Parlamentarii ameninta cu dreptatea. Si cauta dreptatea doar unde au interes majoritar. Majoritar inseamna de fapt “gashca”.

E bine ca a inceput. E rau ca e discretionar. E pacat ca nu ajung acolo unde sunt banii multi.

Tineretul si Turismul au cele mai mici bugete dintre toate ministerele.

In rest?! Sa le arda pe rug in Piata Constitutiei ca exemplu. Si dupa, sa se retraga sa mai dea o lege de cresterea a salariilor pentru parlamentari, ca e criza si se traieste din ce in ce mai greu.

Tags: ,2 Responses to “Dreptatea ca amenintare”

  1.   elite Says:

    Dreptatea e mereu de partea celui mai puternic si nu a celui care intr-adevar o merita.Bani publici aruncati fara minte au fost peste tot,la toate ministerele,de ce se opresc aici?Eu n-am nimic cu blonda,chiar cred ca s-a agitat atat cat a putut ptr a promova turismul.Mi-ar pare extrem de bine ca ancheta sa nu scoata nimic la iveala.Cat despre Orban,stii cum e:pui lupul paznic la oi…Imi vin in minte cuvintele unui olimpic roman”nu m-am gandit ca tara aceasta ar avea nevoie de serviciile mele”si asta,spune multe.Iti doresc o zi minunata!

  2.   Cristian Pirvu Says:

    Dreptate, putere, adevar sunt perceptii pe care le avem prin raportare la propriile valori si principii. Blonda nu are nici in clin nici in maneca, cu turismul. Nici Ritzi cu sportul si tineretul.
    Valoarea, e o alta perceptie care din cate se vede, are un alt inteles cand esti pus sa alegi oameni buni pentru ministere.

    Singurul punct de referinta pentru toti cei despre care vorbim este INTERESUL! Si e vorba de interesul personal, de gashca, de partid. Restul e cancan…

Leave a Reply

*