Din online

Google prezinta rezultatele pe trimestul 4 din 2008. Maine dimineata vom gasi rezultatele pe multe bloguri. Deci Google da ora exacta pe internet, lucru pe care daca nu-l stiam, il aflam acum.

Orlando asteapta si el rezultatele la fel ca toata piata de online, pentru a vedea directia in care se va indrepta online-ul nostru in 2009. Pronostic personal: Google va fi pe plus fata de anul trecut si daca ar fi sa spun pana la capat, mai mult decat media pe fiecare trimestu in parte. Daca ne uitam pe bloguri, toata lumea spune ca Orlando asteapata rezultatele. E ceva ciudat aici pentru ca nimeni nu spune “sunt curios ce rezultate anunta Google”. Macar stim cine da ora exacta la noi pe internet. :-))

Alta stire spune ca “Blogul ajunge la tipar” . Toata lumea face greseli. A crede ca publicarea blogurilor sau a articolelor aparute pe bloguri, intr-o publicatie clasica, poate avea succes, face parte din greselile de aur ale presei scrise. Presa scrisa incearca sa se agate de succesul pe care-l au blogurile pentru a mai lua o gura de oxigen. Parerea mea!

La o scurta revista a presei pe subiecte de online, Calin Fusu isi toarna cenusa in cap a nu a cumparat eJobs si Trilulilu. Cu eJobs castiga. Cu Trilulilu … Asta e un business pe care eu personal nu-l inteleg. Dupa parerea mea sigur pierdea.

Aia cu Microsoft o gasiti la Orlando. 5000 de someri de la Microsoft. Da cineva mai mult (pe online)? Nu? Adjudecat.

Au aparut reclame noi pe net-ul romanesc. Relcama la CSA curse Bucuresti Praga (Bucuresti – Barcelona 165 Euro, Bucuresti – Madrid 165.21 Euro si alte oferte foarte bune), si la Peugeot.

Tags: , ,Leave a Reply

*