Despre audiente si prieteni – alta parere decat …

Am citit un post pe un blog (important) unde se spunea ca necunoscutii sunt mult mai importanti decat prietenii. UAU. De ce? Pentru Audienta!

Deci, parerea mea, dupa 40 de ani de viata: daca in orice faci, vei considera ca poti renunta la prieteni, pentru a te impune in fata audientei formate din necunoscuti, te inseli. Prietenii (daca sti ce sunt prieteni) sunt cei care iti pot spune “Amice, Esti idiot” si asta fara sa te superi. Daca un necunoscut iti spune asta, te iei de el si nu il mai spala toata apa Dambovitei.

Prietenii sunt cei care iti atrag atentia atunci cand gresesti. Audienta = Prieteni + necunoscuti in vizita + necunoscuti care te gasesc interesant si revin. Daca iti cladesti business-ul pe ce vor necunoscutii sa citeasca/auda, ajungi un fel de Libertatea, Cancan sau he he he, Pro Tv.

Deci, Prietenii sunt mai importanti decat Audienta si decat Necunoscutii. Chiar daca sunt mai putini. Problema pentru tine e ca daca ai avea vizitele doar de la prieteni, ai fi singur pe blog. Eu sunt mai fericit!

Ghicitoare: Cin’ sa fie cin’ sa fie? :-)) Cel al carui nume nu poate fi rostit? Cel care pierde primul? Cel despre care prietenii mei nu stiu cine e?

Ati ghicit!

Tags: , ,3 Responses to “Despre audiente si prieteni – alta parere decat …”

 1.   Julie Says:

  Buna, Cristi! Hristos a inviat!

  Eu ma dau batuta! Dar stii ca sunt ffff curioasa, asa ca astept sa ma luminezi, ca doar suntem in Saptamana Luminata !

  Dupa cum vezi, am ramas in urma cu cititul… si probabil si cu alte lucruri…

 2.   Cristian Pirvu Says:

  Nu e interesant cine zicea. Interesant e ce spun eu :-)
  Consider in continuare ca nu numai pe bloguri ci si in viata “reala” prietenii sunt mult mai importanti decat audienta.

  A … si da! Adevarat a-nviat! Ca intr-o bucla a timpului, anual, se ureaza asta. De ce cu 3 zile inainte de Paste nu se zice nimic? Nu se tine nici macar un moment de reculegere.
  Nu e blasfemie. E doar o intrebare. Oricum nu inteleg aia cu “fericiti cei saraci cu duhul”

 3.   Julie Says:

  Oh, da, am uitat ca ai mancat dupa Diana, sau Diana dupa tine !!! :)))

  Si eu sunt de acord cu tine in privinta prietenilor !

  Inainte de Paste este Saptamana Mare, in care se comemoreaza patimile prin care a trecut Hristos. Joi se canta la biserica cele 12 Evanghelii, iar vineri Prohodul, care este un fel de a tine reculegere. Se trece pe sub masa Domnului, ceea ce semnifica faptul ca te duci la catafalcul lui Isus pentru a-i duce flori si lumanari. Asadar, obiceiurile bisericesti dinainte de Paste au o incarcatura trista si de reculegere. Ti-am explicat atat cat ma pricep si eu.

  “Fericiti cei saraci cu duhul” s-ar putea traduce si “Ce nu stii, nu te doare”. :)))

Leave a Reply

*