Care e cine?

In razboiul actual dintre 9AM, HotNews si Realitatea.net, dupa parerea mea, rade ciob de oala sparta (al 3-lea face prin rotatie joc de glezne sa nu se raceasca). E plina lumea de Project Manageri, care au ca sarcina maximizarea profitului prin orice mijloace. Astfel, Google e de vina (asa cum spune Orlando), ca el a indexat prostii.

Google, pentru ca nu s-a gandit ca in Romania, genetic, prin ADN-ul nostru carpatin, specific, suntem mult mai inclinati spre slalom printre legi si reguli. Se spune ca legea e o bariera peste care sar leii, pe sub care trec cainii si in fata careia se opresc prostii.

Vorba inventata prin SUA, dar, probabil tot de un roman stabilit pe acolo.  Deci, e alegerea ta daca vrei sa pari leu, sau vrei sa pari caine. La origine, in structura ta moleculara, esti un amarat de roman, care decat sa munceasca, prefera sa fure. Chiar si cu o anumita poleiala de legalitate.

Daca vrei sa vezi cine are dreptate, vezi cum a inceput fiecare. Din ce? Cu ce clienti? Cu ce bani? Si gasesti raspunsul. Mai este o vorba. Cine se aseamana, se aduna.

Cine nu stie despre ce razboi e vorba … norocul lui :-) Parerea mea.

Tags: ,Leave a Reply

*