Reclama Orange targetata

De mai mult de 1 an de zile, iau in fiecare luna “Photo magazine”. De un an de zile am aceleasi probleme cu primitul revistei respective. Foate rar reusesc sa o achizitionez inainte de ziua de 15 din luna respectiva. In octombrie am reusit sa o iau abia azi, pe 20. Ma uit pe coperta 4 si ma intreb cu ce ma ajuta pe mine (si pe Orange) reclama la Orange, care zice ca deruleaza un concurs foto, editia 7-a, cu premii de peste 25.000 euro, in cadrul caruia trebuie sa-mi inscriu fotografiile in perioada 15 septembrie – 15 octombrie etc … Nu conteaza ca am aflat de concursul asta la sfarsitul lunii septembrie din alta sursa. Ma intreb de ce oare Orange, da o gramada de bani ca sa se adreseze publicului tinta din Bucuresti, DUPA incheierea peroadei de inscriere?

Orange … multumesc, dar … ai dat bani degeaba! Undeva miroase a prostie sau a tzeapa! Doamne … cine consiliaza Orange pe zona de presa scrisa?

Tags: , ,3 Responses to “Reclama Orange targetata”

  1.   Nimeni Says:

    Inscrie-te pe site photo magazin si atunci vei sti din timp. Asta in cazul in care chiar te intereseaza revista respectiva.

  2.   cristianpirvu Says:

    Sunt inscris pe site. Din pacate revista apare in Bucuresti foarte tarziu, si o parte dintre informatiile din revista sunt depasite. Degeaba aflu ca puteam sa ma inscriu la un concurs in perioada 01-15 ale lunii daca revista apare pe 18 in Bucuresti.

  3.   Smarsoft Says:

    Reclame intarziate…asta e:)

Leave a Reply

*