Pedeapsa

Dupa atacul asupra leului, a venit pedeapsa pentru ca am miscat in front. “Standard&Poor’s a redus ratingul Romaniei cu o treapta” scrie ZF . Dap. Acum putem spune ca suntem bagati in criza. Asa cum spuneam acum cateva posturi, zona financiara are la baza increderea. Titlurile aberante, stirile aberante aruncate cu sau fara interes, pot zgudui o piata “emergenta” asa cum spun unii ca suntem.

S-au aflat si cele trei banci care au dat atacul. ING (uau!) Bancpost si UniCredit (TIRIAC Bank – in articol nu se foloseste titlulatura intreaga) sunt faptasii. Acum, ca nu au reusit asta e … Daca stam sa ne gandim la o teorie a conspiratiei, noi, in loc sa ne asumam soarta de neam de miorite, in loc sa ne multumim cu statutul de Ana lui Manole, ce facem? Le dam peste buricele degetelor. Mai mult, le mai damĀ  si o palma dupa ceafa pentru “pozitiile neinchise” Si atunci intervine stapanirea.

Pac un rating in jos. Mai mult … cu perspectiva negativa. Deci … cei care nu au fost in stare sa prevada criza mondiala actuala, cei care nu au scazut ratingurile de tara pentru cei care acum pierd zeci si sute de miliarde, ne scad noua nota la purtare.

Hai sa fim noi sanatosi, ca am mai trecut prin ratinguri de genul asta. Asta e … A… mai citim ca Pozitia Guvernului si a BNR intarzie.

Nu s-or fi pus de acord asupra injuraturilor. Tocmai acum in prag de alegeri ne ard astia. Uneltele lui Basescu :-)

Tags: , , ,Leave a Reply

*