Nica – we have a problem

Sfarsitul de saptamana a fost atins de marele subiect pe care stirile ni l-au bagat obsedant pe gat. JIJI

Tot despicand firul in patru incercand sa aflam unde e dreptatea, care e adevarul, cine a tras in noi a sarit in fata o intrebare nerostita pana acum. Ok, avem urmarire cu masinile in noapte, focuri de arme neletale, sechestrare de persoane. Avem un telefon la 112 prin care se anunta toate aceste evenimente. Avem declaratii semnate, casete video si filmari pe telefoane de ultima generatie. Avem cefe late care mai mai sa planga in fata vorbelor lui JIJI.

Totusi, am o nelamurire. Ce s-a intamplat cu telefonul acela la 112? Am aflat ca s-a telefonat, ca exista inregistrarile camerelor de supraveghere. Dar, atunci nu s-a intamplat nimic. Se stiau numerele de inmatriculare, proprietarii masinilor. Nu a fost cercetat nimeni pentru ca a urmarit o masina, a bagat-o in stalp dupa ce a tras cu pistolul si a scos cu forta parte din pasagerii masinii urmarite.

Deci, daca dau un telefon la 112, trebuie sa astept 2 luni si jumatate pana cand cineva o sa spuna ca telefonul a fost indreptatit? Daca am o urgenta, termenul de “interventie” este 75 de zile.

Las la o parte toate magariile facute de Becali (cu veri cu tot). Totusi, politia trebuia sa spuna atunci ce s-a intamplat, nu sa scoata acum o inregistrare video si un telefon inregistrat de la serviciul de URGENTE 112. E foarte tarziu si ar trebui ca cineva sa dea socoteala pentru asta. Deci Dl Nica! Ne da si noua cineva socoteala pentru banii pe care-i platim ca impozite? Nu de alta, dar sa nu avem o permanenta impresie ca ne dati cu praf in ochi.

Pana atunci, politia va avea o imagine gri. Sau alb murdar.

Tags: , , ,One Response to “Nica – we have a problem”

  1.   elite Says:

    ei,aici sunt perfect de acord cu tine! Daca e sa cada capete,atunci sa cada!O saptamana plina de evenimente frumoase!

Leave a Reply

*