Iadul e pe pamant

Personal, nu ma atasez de obiecte. Masina este doar un obiect pe care nu tin sa-l personalizez in nici un fel. Masina pana la urma este un FIER. Nu ma obosesc sa o tin stralucitoare in fiecare zi, sa-i pun huse pe scaune, sa-i agat tot felul de cruciulite, iconite, ursuleti si catelusi.

Masina trebuie sa mearga, sa aibe ulei si motorina buna, cauciucuri si sa asigure o anumita siguranta in timpul mersului

De ce as tine sa ies in evidenta in felul asta?

In timp ce la altii copiii minune compun, picteaza si isi dovedesc geniul prin creatii personale, la noi copilul minune, unicul, canta manele si se lauda cu amante focoase. ROMANIA – iadul meu personal!

Tags: ,2 Responses to “Iadul e pe pamant”

  1.   Julie Says:

    Cat de stupid trebuie sa fii ca sa iti pui pe masina (sau pe orice alt obiect personal) insemnele iadului si ale Diavolului ???

    Tu vorbesti despre “insemnatul” masinii in general, dar eu sunt oripilata de oamenii care se insemneaza singuri cu numarul Fiarei…

  2.   Comentatorul Says:

    Ar fi de inteles sa-l vezi cat de curand, masina-tandari si proprietarul- bucati de organe pe glia patriei sau prelingandu-se pe scoarta proaspat zgariata a vreunui copac sau pe vopseaua uscata de vreme a unui stalp…….sau, poate, nu ?

Leave a Reply

*