Folosirea motoarelor de cautare – buuuuun!

Asta-i bine! – UCLA a demonstrat ca folosirea motoarelor de cautare (googling – la ei) incetineste imbatranirea creierului. Folosirea motoarelor de cautare se zice ca stimuleaza creierul (dubleaza practic activitatea si-l mentine “proaspat”) mai mult decat citirea unei carti. Studiul e facut pe persoane cu varsta intre 55 – 76 ani si articolul complet e aici
Sursa TechRadar.com

Acum am citit, ok. Urmeaza si parerea personala aportul personal la asta. Judecand logic, activitatea creierului e clar ca e mai mare in cazul folosirii motoarelor de cautare. Cand cauti ceva, formulezi cautarea, eventual ajustezi sintagma folosita pentru cautare. Urmaresti zecile, sutele, miile de rezultate potentiale si e clar ca viteza cu care “sortezi” informatiile duce la o crestere a activitatii creierului.

Ceea ce devine clar in momentul asta este ca ziaristii nostri care toata ziua isi cauta subiectele pe google, nu vor inbatrani niciodata. E clar ca ei fac asta pentru sanatatea lor iar noi cititorii, ne vom ramoli mult mai repede. Nu mai cititi ziare! Cautati pe google! :-)

Tags: , ,Leave a Reply

*