Eu nu mai pricep

Si aici vorbesc strict ca business. Cum adica? Pe site-ul Mediafax, apare titlu: Exclusiv Gandul: Stolojan se retrage, Boc premier. Basescu: “Nu exista om ca Stolojan in PD-L. Sunt putin trist”  (la 11.43) Stirea Mediafax (proprie) vine la aproape o ora (12.38) dupa cea din Gandul.

In mod normal, nici o agentie de presa din lume nu face o astfel de promovare. De ce nu se aboneaza clientii Mediafax la “fluxul de stiri” de la Gandul?

Era un banc (legatura e subtila) Cei de la meteo sunt intrebati cam cat din prognoza pe care o dau se adevereste. Ei raspund ca aproximativ 45%. Intrebarea urmatoare e mai mult decat fireasca. De ce nu spuneti invers si atunci ati avea prognoze care se adeveresc in proportie de 55%?! Asa e si aici. Parerea mea!

Daca ai un raspuns plauzibil, nu ezita!

Tags: , , ,2 Responses to “Eu nu mai pricep”

 1.   elite Says:

  Tu chiar esti pasionat de politica sau iti faci doar meseria? Pentru
  mine aparitia sau disparitia unuia sau altuia de pe scena politica nu are nici sens si nici valoare. Am impresia ca totul este bine gandit cu mult inainte si aranjat astfel incat sa para o mare..mare surpriza. Singurul lucru cu adevarat curios ptr mine este daca dnul Boc ne va mari salariile asa cum a sustinut ….Sau poate a fost un…poc. O zi buna!

 2.   cristianpirvu Says:

  PolItica imi place. Nu e meseria mea si chiar nu mai am legatura cu politica. Si inainte aveam legatura oarecum tangential (hai ca mai stiu ceva si despre integrale, limite :-) etc)
  Da. Totul e gandit. Aici, sau asa cum am mai primit o opinie, “afara”. NIMENI nu zice ca nu poate fi adevarat. Din pacate ceea ce pare sau ar trebui sa para ok dupa alegeri, se strica in momentul in care ajungem la oamenii care ar trebui sa implementeze.
  Despre salarii … problema nu e daca le mareste sau nu. Marea problema este: de unde le va da?

Leave a Reply

*