Axioma 29 – Asteptarea

Fereste-te de cei care au tot timpul din lume pentru a astepta, pentru ca nu au timp sa-si traiasca propria viata si o traiesc pe a altora.

Tags: ,7 Responses to “Axioma 29 – Asteptarea”

 1.   Mihai Says:

  cine are tot timpul sa astepte este la fel cu cel care nu are timp niciodata
  – pentru el nu este o prioritate acel lucru, in cel mai bun caz are alte prioritati

 2.   Cristian Pirvu Says:

  Cel care are tot timpul din lume sa astepte, are un obiectiv (care te include si pe tine) si asteapta ca tu sa ajungi in acel punct in care el va putea actiona. Acea persoana care are tot timpul din lume sa astepte, va astepta pana cand tu te veigandi, pana cand tu te vei decide, pana cand tu te vei razgandi etc…
  Acea persoana, va trai fiecare eveniment din viata ta, aproape cu aceeasi intensitate ca si tine, pentru ca doar astfel va reusi sa ajunga la momentul pe care il asteapta.
  Se spune ca scorpionii ar fi zodia cea mai apropiata :-) de subiectul axiomei de mai sus.

 3.   Julie Says:

  Stiam eu ca Scorpionii sunt periculosi, dar nici chiar asa …

  Ceea ce descrii mai sus seamana cu un paianjen, care sta linistit in coltul lui, intinzandu-si firele, gata sa te prinda cand ajungi in preajma lui. Si stie sigur ca vei ajunge odata si odata in preajma lui. Dupa care te devoreaza cu satisfactie. Cu cat a asteptat mai mult, cu atat satisfactia e mai mare. Mie asta mi-a inspirat descrierea ta, cu care nu cred ca ai nimic in comun, chiar daca esti Scorpion. :)))

 4.   Cristian Pirvu Says:

  E .. sunt periculosi, dar in acelasi timp stiu sa-si traiasca si viata. Oricum, cei care sunt dispusi sa astepte nu sunt chiar atat de rai. Daca reusesc sa astepte si in acelasi timp sa-si traiasca viata, e un castig pentru toata lumea.
  Daca nu fac nimic altceva decat sa astepte, atunci devin o problema si eu la genul asta de oameni faceam referire.

  Toti pradatorii stau linistiti si asteapta momentul potrivit pentru a ataca. Asta da sens vietii lor. Vaneaza pentru a trai. Dar … ei nu au toata viata la dispozitie pentru a astepta “victima perfecta”
  In viata, putem fi pradatori sau victime … e o chestie de alegere :-)

 5.   Julie Says:

  Of, iar ajungem la alegeri !!! E cel mai dureros capitol din viata mea !

  Daca nu vreau sa fiu nici victima, nici pradator, ce as putea alege sa fiu ???

 6.   Cristian Pirvu Says:

  Nu … Gandesti oarecum pesimist, fatalist as putea spune. Poti sa fii ce vrei tu. Si chiar mai mult decat atat. Alegeri faci zilnic … Timp ai din belsug … Sprijin ai din toate partile …
  De fapt mai sus trebuia spus ca “putem fi pradatori sau prada, vanatori sau vanat”
  Daca te uiti in jur vei vedea ca vanatul se poate transforma in vanator, pradatorul in victima si pesimistul in optimist.
  Alegerea e a ta … si important e ca tu sa te simti bine cu ceea ce alegi! Ai sprijin, intelegere, timp (chiar daca nu tot timpul din lume). Alege si treci mai departe!

 7.   Julie Says:

  Asa este, sprijin si intelegere am din toate partile, multumesc lui Dumnezeu si voua, prietenii mei!

  Este adevarat ca de-a lungul vietii, rolul nostru se poate schimba din vanat in vanator si invers. Probabil ca trebuie sa le experimentam pe toate pentru a-i putea intelege si pe altii.

  Cel mai rau este cand esti victima ta proprie. Atunci cand esti prada pentru un pradator, te mai pot salva altii, te mai pot smulge din ghearele lui. Dar din ghearele propriilor tale ganduri, framantari, sentimente nu te poate salva nimeni, oricat ar vrea !!! Bineinteles ca si a te framanta, chinui singur este o alegere …

  Va multumesc din suflet pentru aseara! Sper ca sunteti “functionabili” astazi.

Leave a Reply

*