As vrea …

sa aud de ce e mai bun Geoana decat Basescu, nu de ce e mai prost Basescu decat Geoana!

sa vad cum Crin Antonescu, profesor de istorie (probabil) si fost muzeograf, poate justifica alaturarea PLN (Bratianu, Rosetti, Golescu, Kogalniceanu, Gheorghe Magheru şi Zamfir Brosteanu în Gorj, Grigore Ghica în Ilfov, Constantin Butculescu şi Heliodor Lapati în Teleorman, Ion C. Brătianu în Argeş, Ştefan Golescu şi Nicolae Rucăreanu în Muscel, Eugen Predescu în Dâmboviţa, Ioan Cantacuzino în Prahova, Nicolae Pâcleanu şi Scarlat Voinescu în Buzău, Grigore Marghiloman şi Constantin Robescu la Focşani, Constantin Creţulescu şi Grigore Filipescu la Brăila etc ) de Ion Iliescu, Adrian Nastase, Marean Vanghelie, Hrebenciuc, Cosmin Gusa, Dan Mircea Popescu & CO

Cu cat mai repede cu atat mai bine …

Tags: , ,2 Responses to “As vrea …”

  1.   elite Says:

    Eu as vrea sa nu-i mai vad pe niciunul! As vrea sa nu mai fim sat fara caini! As vrea sa ma sacrific eu azi ptr ca baiatului meu sa-i fie mai bine maine.Si asa mai vrea…da,as mai vrea sa intorc timpul inapoi,sa fiu copil si aceste magarii sa apartina numai celor mari….Pupici si o zi frumoasa,prietene drag!

  2.   Cristian Pirvu Says:

    E … astea erau doar alea politice … in rest, cele pe care le-as vrea cu adevarat sunt altele. Pana la urma ce e politic, ma lasa “rece” Nu depind de ei. De nici unul dintre ei … Dar am preferinte. Multumesc de pupici! La fel!

Leave a Reply

*